OVER ONS

Bij Aannemersbedrijf Snijders werken betrokken vakmensen en kijken we verder dan de technische kant van de opdracht.

Al meer dan 80 jaar zoeken wij samen met klanten, bewoners en de omgeving de beste oplossing voor uw vraag. U weet namelijk het beste wat u wilt voor u woning of bedrijf. We realiseren kleine en grote bouwprojecten en tevens doen we ook veel onderhoud voor bijvoorbeeld woningcorporaties en vastgoedbedrijven.

We streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, dat kan alleen in een optimale samenwerking met de opdrachtgever. Dat vereist een enorme betrokkenheid en korte communicatielijnen. Onze medewerkers zijn goed opgeleide vakmensen die hun kennis en ervaring graag overbrengen naar de jongere generatie. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf zodat jong talent een gedegen opleidingstraject bij ons kan volgen.

Wij zijn zeer goed in het uitvoeren van zowel kleine als grote projecten. U kunt daarbij denken aan het vervangen van een dakraam tot een gehele transformatie van een kantoorgebouw. Hierbij werken we nauw samen met een hechte groep van uitstekende specialisten, waar wij al jaren mee en op kunnen bouwen.

Waarom Aannemersbedrijf Snijders?

   Afspraak is afspraak

   Werk op maat

   Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

   Gediplomeerde, ervaren vakmensen

   Betrokken- en servicegericht

   VCA-gecertificeerde vakkrachten